Tömör fa ágykeret 90x200-as barna színbenNépszerű

Tömör fa ágykeret 90x200-as barna színben

Legújabb modell a BútorKovács kínálatában, ez a 90x200-as tömör fából készült, barna színre olajozott (Milesi bútorolajjal) ágykeret. A képen látható 90 cm széles és 200 cm hosszú ágy, első osztályú nyírfából készült, hossztoldás mentes kivitelben, hogy megmaradjon a fa eredeti, rá jellemző tetszetős rajzolata.

A bútordarab gyártása gyakorlatilag 10 munkanap, attól függően, hogy a felületkezeléshez milyen színű Milesis bútorolajat választ a kedves megrendelő. Az ágykerethez használt felületkezelő olaj színe igencsak széles skálán mozog, mivel akár 30 féle színből is válogathatunk, igény szerint. Az ágy színével kapcsolatban néhány színminta, melyet az egyedi megrendelés esetén csatolhat is levelében.

Az ágykeret fej, illetve lábrésznél az elemek tiplivel, a legstabilabban módon csatlakoznak a tartó lábakhoz, melyek elöl 100 cm, hátul a lábaknál pedig 50 cm magassággal bírnak. Fontos, hogy ne lógjanak az ágy matracának felső síkja fölé. Egyedi igény esetén természetesen átméretezhetőek az ágykeret paraméterei.

Az ágyat méretéből kifolyólag ( 90x200 cm ) ajánljuk gyerekszobába vagy akár vendégágynak is, hiszen jóformán bárhol elférhet. A terméket könnyedén, otthonában összeszerelheti, mivel a német Hafele cég ágyvasalatát használva készült a bútor.

Természetesen, amennyiben igény van rá a szállítást követően mi is összeszerelhetjük.

Amennyiben megtetszett Önnek a termék, hiszen kategóriájában tudomásunk szerint a "leg" olcsóbb, akkor rendelje meg webáruházunkból vagy regisztráció nélkül, a leggyorsabban emailben vagy telefonon.

Hiszen tudja, olcsón bútort, ágykeretet közvetlen a gyártótól vásárolhat!

( forrás: fából készült ágykeretek gyártója - BútorKovács bútor webáruháza )

Érdekel a termék? Vedd fel velünk a kapcsolatot