Modern tömör fenyő fa ágykeret 140x200Népszerű

Modern fenyő fa ágykeret rácsos támlával 140x200

  BútorKovács

Mint ahogyan a képről is jól árulkodik ez egy natúr, lakkozott, fenyő ágykeret 140x200-as méretben. Stílusát tekintve pedig nem az a klasszikus stílus, amit a legtöbb bútorboltban lehet kapni.

Az ágykeret, főként a  minimál stílus jegyeit hordozza magán, amely olyan kecsessé és modern hatásúvá teszi. Tehát a formáját tekintve tökéletesen beleillik egy modern, minimál stílusú lakásba, ahol szebbnél szebb dizájnos fenyőbútor kápráztatja el az ott lakókat és a vendégeket egyaránt.

Beszéljünk most egy kicsit a fából készült ágykeretünk szerkezetéről és a hozzá tartozó alkatrészekről.
Az ágykeretünk 20 mm vastag borovi fenyőből készült, de az oldalsó összekötők a komolyabb igénybevétel végett kaptak egy doplungolt. Ez a megoldás óriási tartást ad az ágyunknak, mivel vastagított részen 80x80 mm vastag az anyag.

Az ágykeret lábai is 80x80 mm-es keresztmetszetű borovi fenyőből készültek, hogy hűen tükrözzék a minimál stílus formáit.

Ha már szóba került az erős szerkezet, akkor a képen is jól látszik a középső osztó és egyben tartó gerenda, amely a fából készült ágy matractartó deszkáit vagy rugós ágykeretét tartja. A legtöbb ágykeret gyártó cégnél már ilyen módon erősítik meg a fekvő felületet, de mi még a gerendába csapozott lábakkal is alátámasztjuk mindezt. Ennek köszönhetően akár a gyerekek is gond nélkül ugrálhatnak az ágyon.

A fából készített ágyak legtöbbször csak lakkos felületkezelést kapnak, mint ahogyan ez is, de a BútorKovácsnál kérhető pácolt felülettel, illetve BIO olajjal kezelten is.

A pácolt felületnek köszönhetően az ágykeret még modernebb és dizájnosabb lehet, amennyiben akár egy wenge vagy egy másik fajta páccal kezeljük, illetve egy BIO olajjal is tudunk wenge színhatást kelteni.

Tehát amennyiben egy strapabíró, modern tömör fából készült fenyő ágykeretet keres, akkor a BútorKovács fa ágykeret webáruházában, a legjobb helyre talált. Itt könnyedén megvásárolhatja fa ágykeretét 140x200-as méretben.

(forrás: a tömör fa fenyő ágykeretek gyártója - BútorKovács)

Érdekel a termék? Vedd fel velünk a kapcsolatot